background
dit geeft me kracht opvolging charter

Mantelzorghoek - Zaal Guislain 1 - 13u30 - 16u45

Op deze tweede editie van het Forum, nodigen we ook graag de mantelzorgers uit. In de praktijk blijkt dat mantelzorgers zichzelf niet altijd als mantelzorgers bestempelen, gewoonweg omdat zij het vanzelfsprekend vinden wat zij doen of omdat zij het lastig vinden deze titel op te eisen. Wij vinden het belangrijk om mantelzorg bespreekbaar en zichtbaar te maken, zodat  mantelzorgers ervaren dat zij niet de enige zijn en zich niet bezwaard voelen om hun vragen of verhalen te delen.

Daarom richten we een eigen Mantelzorghoek in, waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten, hun verhaal kunnen vertellen aan en luisteren naar andere mantelzorgers.  Een hoek op het Forum waar je als mantelzorger kan ontspannen en verwend worden. Je vindt er workshops op maat zoals ‘Zelfzorg in de mantelzorg’ of ‘Haast en spoed is zelden goed. Stop met hollen!’. Je kan er meewerken met een lab waarin de noden en vragen van mantelzorgers worden bevraagd. Mathias Sercu is gastheer van dienst en ontvangt jullie graag in onze Mantelzorghoek!

Ma-zo

Ma-zo is een online platform voor mantelzorgers jong en oud! Ma-zo wil mantelzorgers ondersteuning bieden op het vlak van: sociaal contact & emotionele steun, informatie op maat en praktische hulp & inspiratie. Dankzij je gebruikersprofiel kom je in contact met lotgenoten. Via nieuwsartikels, het forum en de Ma-zopedia - de mantelzorgwikipedia – kan je alles rond mantelzorg op de voet volgen. En in de activiteitenkalender zie je in een oogwenk alle interessante mantelzorgactiviteiten.
www.ma-zo.be


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

right_nav extra's animatie

 

 

 

buttons schrijf je hier in twitter facebook faq hou me op de hoogte