background
kracht onderteken charter

Disclaimer

/// Algemene bepalingen


Het onderstaande is van toepassing op elke webpagina van deze site. Door de website te raadplegen, stemt de gebruiker in met deze aansprakelijkheidsbeperking.

Deze website werd door Ziekenzorg CM met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij geven echter geen garantie over de actualiteit, juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie.

Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Ziekenzorg CM worden gewijzigd of verwijderd.

Op de site staan hyperlinks naar andere websites. Ziekenzorg CM is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites. Teksten die door derden op deze website worden geplaatst, vallen onder de verantwoordelijkheid van de auteur en niet onder die van Ziekenzorg CM.

Voor een vlot gebruik van de website worden enkele cookies gebruikt. Dit zijn kleine informatiebestanden die op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Zo moet u deze niet bij elk bezoek aan de site opnieuw inbrengen. De cookies worden enkel op uw computer bewaard en niet op onze webserver.

U kunt de informatie gratis downloaden, kopiëren en afdrukken voor persoonlijk gebruik. Mits bronvermelding mag ze ook worden gepubliceerd of verspreid voor activiteiten zonder winstoogmerk. De informatie mag evenwel niet worden gecommercialiseerd zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Ziekenzorg CM.

De site valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving. Bij geschil zijn enkel de Belgische rechtbanken bevoegd.


/// Privacy

Ziekenzorg CM respecteert uw privacy overeenkomstig de geldende wetgeving.

De persoonlijke gegevens die u via deze site meedeelt, worden verwerkt door Ziekenzorg CM, Haachtsesteenweg 579 te 1030 Brussel.

Ziekenzorg CM verbindt zich ertoe om de privacy te waarborgen en te beschermen.

Uw bezoek aan de site houdt in dat u akkoord gaat met bovenstaande informatie en Ziekenzorg CM de toelating geeft om de door u meegedeelde persoonlijke gegevens te verwerken zoals hierboven bepaald.

 

 

 

buttons schrijf je hier in twitter facebook faq