background
dit geeft me kracht opvolging charter

Animatie

/// heART tentoonstelling

Voor veel mensen is transplantatie de laatste kans op verder leven. Helaas is de vraag naar organen op dit ogenblik nog steeds groter dan het aanbod. heArt wil op een kunstzinnige en ludieke wijze de aandacht vestigen op dit probleem. Want een orgaan afstaan, kan levens redden.
Liefst 61 bekende Vlamingen met het hart op de juiste plaats, onder wie Wim Opbrouck, Barbara Sarafian, Peter Van de Veire, Matteo Simoni en Els Dottermans, hebben met veel enthousiasme aan dit project meegewerkt. In hun eigen specifieke stijl poseerden ze elk met een symbolisch kunsthart voor de lens van fotograaf Pieter Clicteur. 
Een mooi staaltje kunstfotografie van een buitengewoon concept: nooit eerder werden zoveel bekende Vlamingen onder water geportretteerd én werd orgaandonatie op dergelijke originele manier onder de aandacht gebracht.  We zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat we een belangrijk deel van deze foto’s mogen tentoonstellen op ons Forum, in aanwezigheid van de fotograaf Pieter Clicteur.

/// Optreden zang - Banketzaal - 12u - 12u30

De deelnemers aan de workshop Zang stellen hun kunnen kort voor in de Banketzaal om 12u. Kom mee genieten!

/// Verwenhoek - Zaal Guislain 3 - 14u - 16u30

Als mantelzorger zorgt u voortdurend voor iemand anders. Tijd om jezelf eventjes te laten verzorgen! In de zaal Guislain 3 op de tweede verdieping kan je vanaf 13u30 terecht voor een deugddoende massage of voetreflexologie. Ga zitten, ontspan, en geniet!

/// Kleur- en stijladvies - Foyer 2de verdieping - 13u30 - 16u30

Benieuwd welke kleuren je het meest doen stralen? Wil je wel eens iets anders dragen maar weet je niet hoe daaraan te beginnen? Hoe pas je je stijl aan je persoonlijkheid aan? Kom het allemaal te weten bij Nini Horemans! Zij geeft vanaf 13u30 vrijblijvend kleur- en stijladvies op de tweede verdieping, voor de Bauwenszaal.

/// Pijntentoonstelling- Vlaamse Pijnliga

Wat is pijn, hoe ontstaat het, wat is het verschil tussen acute en chronische pijn, welke pijnbehandelingen bestaan er, en vooral hoe kan men leren leven met chronische pijn. Dit zijn maar enkele thema’s die in de educatieve tentoonstelling PIJN aan bod komen. Onderdeel van deze tentoonstelling is de zuil ‘Mijn pijn en ik in beeld’. Hier zie je de kunstwerken van pijnpatiënten die hun pijn verbeelden.

 

 

 

 

 

right_nav extra's mantelzorghoek

 

 

 

buttons schrijf je hier in twitter facebook faq